Samen werken aan een
innovatieve, aantrekkelijke regio voor visserij en vishandel

Nieuws

 1. Twee van de drie Haventour bijeekomsten geannuleerd

  23 september 2013 Van de drie geplande Haventour bijeenkomsten is uiteindelijk alleen de door Blueport Urk georganiseerde bijeenkomst, doorgegaan.
 2. Blueport Lauwersoog

  12 september 2013 Naar versterking van de concurrentiekracht, het innoverend vermogen en het ondernemerschap van het visserijcluster in de regio Lauwersoog.
 3. Bijeenkomst Innovatienetwerk Zuidwest 7-9-2013

  Bruinisse 07 september 2013 Op 7 september 2013 vond een bijeenkomstvan het Innovatienetwerk plaats. Er is een presentatie door Florpartners gegeven over cooperatief werken. Het verslag en de presentatie kunt u hier downloaden
 4. Haventour ‘In de ban van de aanlandplicht. Op zoek naar oplossingen’

  23 augustus 2013 De sector staat voor een enorme uitdaging en zal innovatieve maatregelen moeten bedenken om de gevolgen van de aanlandingsplicht op te vangen. Omdat dit soort veranderingen vooral succesvol zijn als ze vanuit de sector zelf voortkomen, organiseren de Blueports de haventour ‘In de ban van de aanlandplicht. Op zoek naar oplossingen’.
 5. Bijeenkomst Innovatienetwerk Zuidwest 29-6-2013

  Bruinisse 29 juni 2013 Op 29 juni 2013 vond een bijeenkomstvan het Innovatienetwerk plaats. Er zijn presentaties gegeven door Imares over het verdoven van vis en door het ILVO over maaswijdte en selectiviteit van vistuigen. Het verslag en de presentaties kunt u hier downloaden