Samen werken aan een
innovatieve, aantrekkelijke regio voor visserij en vishandel

Nieuws

 1. Bijeenkomst Innovatienetwerk Zuidwest 27-04-2013

  27 april 2013 Op 27 april 2013 vond de startbijeenkomstvan het Innovatienetwerk plaats. In gesprek met jonge ondernemers uit de visserij is een aantal onderwerpen voor vervolgbijeenkomsten bepaald. Het verslag kunt u hier downloaden
 2. Publicatie "Nederland als innovatieve duurzame draaischijf vis"

  13 december 2012 Op 17 november jl. is de door de Adviesgroep Blueports opgestelde publicatie “Nederland als innovatieve draaischijf Vis”, een handreiking aan de regionale Blueports” officieel overhandigd aan de voorzitters van de vijf Blueports. Tijdens de EVF-jaarvergadering is de publicatie vervolgens gepresenteerd aan de Europese Commissie. De Nederlandse en de Engelse versie van de publicatie kunt u hier downloaden.
 3. Doorstart Blueport Oosterschelde

  Yerseke 13 november 2012 In de winter 2012-2013 zal het Innovatieprogramma van Blueport Oosterschelde worden vastgesteld en zal de BPO een doorstart maken.
 4. Verslag bijeenkomst FIBER 31 augustus 2012

  14 september 2012 Onder grote belangstelling gaven de heer Piet Hoekstra van Electro Services Urk, en de heren Jacob Snoek en Durk van Tuinen van de Nederlandse Vissersbond een toelichting op het FIBER-vistuig. Verslag en hand-outs kunt u hier downloaden.
 5. Innovatienetwerk organiseert bijeenkomst over FIBER-vistuig

  23 augustus 2012 In samenwerking met de Kenniskring transitie Zuid, Nederlandse Vissersbond en Electro Service Urk organiseert het Innovatienetwerk Visserij Zuidwest Nederland vrijdag 31 augustus een bijeenkomst voor visserijondernemers uit de regio Zuidwest (Van Katwijk tot Breskens).